Personal tools

UNDER CONTRUCTION

Vi er i fuld gang med at renovere hotellet med masser af kærlighed. Vi glæder os til at se dig i foråret 2018.
Kontakt os endelig på info@hornbaekhus.com hvis du har spørgsmål, forespørgsler eller har brug for anden information.

Kærlig hilsen
Hornbækhus

 

We are currently renovating the hotel with lots of Love. We can´t wait to see you in Spring 2018.
Please contact Betinna on info@hornbaekhus.com for requests or information.

Have a nice day
Hornbækhus

Selskaber og fest

Selskabs- og festarrangementer på Hotel Hornbækhus

Livets store begivenheder fortjener at blive fejret med maner, og hvilken bedre måde at gøre det på, end at invitere dine gæster indenfor på vores charmerende hotel. Men en vellykket fest afhænger af flere elementer end selve stedet og dets omgivelser.

Vin og mad skal være udsøgt, borddekorationerne enestående. timingen mellem tjenere, køkken og toastmaster perfekt, ligesom at personalet skal være både smilende og professionelt. Alt det, og mere til (som der ikke er plads til at opregne på disse sider), skal gå op i en højere enhed - en fest kan jo ikke gøres om igen!

Derfor har vi altid betragtet det som en tillidssag at få betroet en så stor opgave som en fest. Det er selvsagt vores fremmeste opgave at sørge for, at du og dine gæster får en uforglemmelig oplevelse, når du holder en fest hos os.

Vores professionelle personale har gennemført mange vellykkede arrangementer, hvilket en alenlang referenceliste i vor gæstebog vidner om, ligesom at vores internationale gourmet køkken står klar til at kæle for dig og dine gæsters ganer. Vi har tillige adgang til et spænderne udvalg af vine, så vi har mulighed for at imødekomme de fleste ønsker.

Vi ser frem til - i samarbejde med dig - at skræddersy din næste fest.