Indlæser Aktiviteter

« Se alle aktiviteter

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En talk med fotograf Søren Solkær

31. januar, 20:30 - 22:00

- Gratis
Aftenens gæst på Hornbækhus er Søren Solkær.
Han vil fortælle om sit liv og virke som fotograf.

Søren Solkær har fotograferet rockstjerner, skuespillere, street artists, mediterende yogier, fly-vinger – og senest stæreflokke. Han er vokset op i Sønderjylland og er i dag internationalt anerkendt for sit arbejde som fotograf.

Denne aften går Søren bagom sine mange portrætter af kendte kulturpersonligheder, og fortæller om tankerne bag sine personlige kunstprojekter. 
Han kommer omkring temaer som empati, kollektiv intelligens og personlig visuel stil, og giver også sit personlige svar på hvordan man laver et portræt i verdensklasse på fem minutter, og hvordan man bruger lyslægning som sprog. Alt sammen krydret med et væld af anekdoter.

Søren Solkær er uddannet fotograf ved FAMU i Prag og har gennem de sidste 25 år fotograferet portrætter af fremtrædende personer fra den globale offentlighed. Han har udstillet i USA, Canada, Australien, Storbritannien, Holland, Italien, Tjekkiet, Tyskland og Danmark, og hans værker er repræsenteret i private og offentlige samlinger. Han har udgivet 6 kunstfotobøger. Søren er særligt kendt for sine toneangivende portrætter af kunstnere – såsom Björk, Amy Winehouse, Paul McCartney, David Lynch og Patti Smith.

Søren Solkær henter hovedsagligt sin inspiration fra filmens og maleriets verden, og hans arbejde befinder sig i spændingsfeltet mellem intimitet og visuel nerve. En høj grad af iscenesættelse og lyslægning er centrale karakteristika i hans fotostil.

Det vil efter talken være muligt at købe signerede bøger, samt særligt udvalgte prints
Vi glæder os til denne aften i godt selskab.
Del denne aktivitet …

Info

Dato:
31. januar
Tidspunkt:
20:30 - 22:00
Pris:
Gratis

Tilmelding

Du kan tilmelde dig talk med Søren Solkær HER

Du kan løbe spisebillet til fællesspisning inden HER

Info

Dato:
31. januar
Tidspunkt:
20:30 - 22:00
Pris:
Gratis

Tilmelding

Du kan tilmelde dig talk med Søren Solkær HER

Du kan løbe spisebillet til fællesspisning inden HER