Indlæser Aktiviteter

« Se alle aktiviteter

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halfdanskerne koncert med fællesspisning.

8. februar, 19:00 - 22:30

- 350kr

Velkommen til en aften med Fællesspisning og koncert med Halfdanskerne efter maden.

Program:

kl. 19.00 Vi spiser sammen- denne aften rækker vi fade med “Skibberlabskovs, smørstegt rugbrød, friskt syltet rødbeder og purløg dertil salat med broccoli” til hinanden.

 

kl. 20.30 Halfdanskerne spiller.

kl. 22.00 Tak for i aften.

Om Halfdanskerne er der sagt følgende

I en tid, hvor visemusikken ikke har megen bevågenhed hos de landsdækkende medier, beviser HALFDANSKERNE, at der stadig er et stort og engageret publikum, der elsker de gamle danske sange, og gerne rejser sig fra sofaen for at opleve visefortolkning i topklasse.

“Noget om en poet” blev fulgt op af det endnu mere populære show “De største sange”, som blev efterfulgt af HALFDANSKERNEs 10 års jubilæumsshow, der endnu en gang slog alle rekorder og fik trioen bredt rundt i det danske land.

I foråret 2019 udsendte Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold deres 5. album ”Alt hvad du længes mod” på det ansete pladeselskab Exlibris. Et ambitiøst album, hvor trioen i studiet har fået selskab af den ansete trommeslager Jeppe Gram, og har arbejdet med en større og mere radiovenlig lyd. Desuden har de for første gang selv skrevet et par af melodierne, blandt andet til Halfdan Rasmussens digt ”Noget om gartneri”, som sammen med nyfortolkningen af ”Jens Vejmand” er udsendt som single og musikvideo.

Samtidig fortsætter HALFDANSKERNE turen rundt i Danmark med en lang række koncerter. Materialet er fortsat sange med tekster af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og andre danske digtere, arrangeret og fortolket af de tre dygtige musikere og fremført i et underholdende, morsomt og energisk show, man aldrig har set magen til i dansk visemusik.

Vi glæder os til at se dig.

Del denne aktivitet …

Info

Dato:
8. februar
Tidspunkt:
19:00 - 22:30
Pris:
350kr

Tilmelding

Du kan købe din billet til spisning og koncert HER

Info

Dato:
8. februar
Tidspunkt:
19:00 - 22:30
Pris:
350kr

Tilmelding

Du kan købe din billet til spisning og koncert HER